Tunteeko Jumala todella minut?

Jumala on sinun taivaallinen Isäsi, ja sinä olet Hänen lapsensa. Hän rakastaa sinua ja haluaa, että menestyt tässä elämässä ja palaat elämään Hänen luonaan. Tutustu lisää.

Vastauksia tähän kysymykseen

Mikä on elämäni tarkoitus?

Jumalan onnensuunnitelma auttaa meitä ymmärtämään elämän tarkoituksen ja suhteemme Häneen. Jumalan suunnitelma, jonka keskipisteenä on Jeesus Kristus, opettaa, mistä olet tullut, miksi olet täällä ja mitä tapahtuu, kun kuolet. Opi lisää.

Vastauksia tähän kysymykseen

Onko Jumala tyytyväinen minuun?

Jumala haluaa lastensa olevan onnellisia. Jumala antoi meille vapauden valita hyvän ja pahan välillä. Kun olet kuuliainen Jumalan käskyille ja päätät mukautua Hänen tahtoonsa, osoitat rakastavasi Häntä. Opi lisää. 

Vastauksia tähän kysymykseen

Mitä tapahtuu, kun kuolen?

Maallisesta näkökulmasta fyysinen kuolema voi tuntua lopulta, vaikka todellisuudessa se on vain askel eteenpäin taivaallisen Isän suunnitelmassa, joka valmistaa meitä kuolemattomuuteen. Opi lisää.

Vastauksia tähän kysymykseen

Jeesus Kristus – Vapahtajamme

Jeesus Kristus tuli maailmaan, jotta kaikki Jumalan lapset saisivat kuoltuaan mahdollisuuden palata elämään Hänen luonaan. Vain Vapahtajan sovituksen ansiosta me voimme puhdistua synneistämme tekemällä parannuksen ja uskomalla jatkuvasti Häneen.

Lue lisää

Etsi kokouspaikka

Etsi lähin mormonien kokouspaikka ja jumalanpalvelusajat ja tule palvelemaan Jumalaa kanssamme.  Kaikki vierailijat ovat tervetulleita.

Lue lisää