Kender Gud mig virkelig?

Gud er din himmelske Fader, og du er hans barn. Han elsker dig og ønsker, at det skal gå dig godt i livet, og at du vender tilbage for at bo i hans nærvær. Lær mere.

Svar på dette spørgsmål

Er Gud tilfreds med mig?

Gud ønsker, at hans børn skal være lykkelige. Gud gav os frihed til at vælge mellem godt og ondt. Når du adlyder Guds befalinger og vælger at rette dig efter hans vilje, viser du din kærlighed til ham. Lær mere. 

Svar på dette spørgsmål

Hvad sker der, når jeg dør?

Set med verdens øjne virker fysisk død som en afslutning, selv om det i virkeligheden blot er et trin fremad i vor himmelske Faders plan for at forberede os til udødelighed. Lær mere.

Svar på dette spørgsmål

Hvad er formålet med mit liv?

Guds plan for lykke hjælper dig til at forstå formålet med livet og dit forhold til ham. Med Jesus Kristus som omdrejningspunkt fortæller Guds plan om, hvor du kom fra, hvorfor du er her og hvad der sker, når du dør. Lær mere.

Svar på dette spørgsmål

Jesus Kristus: Vor Frelser

Jesus Kristus kom til verden, for at alle Guds børn skulle have mulighed for at vende tilbage og bo i hans nærhed, når de dør. Kun gennem Frelserens sonoffer kan vi blive renset fra vore synder gennem omvendelse og fast tro på ham.

Lær mere

Find en kirkebygning

Find en mormonkirkebygning samt tidspunkter for gudstjeneste i nærheden af dig, og kom i kirke sammen med os. Alle gæster er velkomne.

Lær mere

Mormons Bog

Endnu et vidnesbyrd om Jesus Kristus og et helligt skrift på lige fod med Bibelen samt en optegnelse om, hvordan Gud har handlet med de fordums indbyggere på det amerikanske kontinent.

Læs online